fbpx

Awesome

Sobre nosaltres

Som una empresa jove, ambiciosa i amb moltes ganes de generar valor allà on anem.

Som una empresa boutique de consultoria digital, especialitzada en potenciar l’èxit dels nostres clients a través de solucions innovadores i adaptades a les seves necessitats.

La nostra missió és impulsar el creixement sostenible i l’eficiència operativa mitjançant l’anàlisi profund dels reptes empresarials i la formulació d’estratègies personalitzades. Per això comptem amb un equip altament qualificat que combina experiència en diversos sectors amb un enfocament proactiu i orientat sempre a resultats.

Parlem de Xifres

+90

Nous clients durant l’any passat, en sectors com Energia, Transports, Assegurances, Turisme i Gestió Patrimonial.

+5

Grans licitacions públiques guanyades per metodologia contra diverses multinacionals durant el 2023.

+10

Infraestructures crítiques a nivell nacional han sol·licitat assessorament a Awesome.

EL QUE ENS FA DIFERENTS​

Detall per la qualitat

Fusionem una experiència diversificada a partir de múltiples sectors amb un enfoc personalitzat per cada client. Tenim un profund coneixement dels sectors on treballem i aprofitem el coneixement compartit per innovar transversalment.

Natius Digitals​

Ens destaquem per la nostra capacitat d'identificar oportunitats de millora, optimitzar processos i proporcionar recomanacions pràctiques que generin un impacte positiu i rentable.

Metodologia en millora continua

Treballem de la mà amb els nostres clients, brindant-los assessorament estratègic integral per a navegar amb èxit en entorns dinàmics, molt competitius i digitals. Som especialistes en la definició, adaptació i automatització de processos i metodologies.

El que ens defineix​

El nostres serveis

Construïm relacions a llarg termini amb els nostres clients. No ens conformem amb ser proveïdors, volem ser amics de confiança.El nostre objectiu no es vendre o desenvolupar productes pel client, sinó trobar les millors solucions pel mateix. Els nostres serveis es basen en l’excel·lència i experiència en la tecnologia, per fer que aquesta s’adapti a les necessitats i no al contrari.Treballem exhaustivament per ser millors pels clients i per nosaltres, el nostre equip es forma per persones excepcionals i tanmateix tenim un ambient únic i constructiu per desenvolupar-nos personal y professionalment.

El nostre propòsit

Ser generadors de canvi, empunyar el procés des de la vanguardia.

La nostra misió ​

Ajudar en la transició d’empreses tradicionals a una era purament digital.

Els nostres valors

Practicitat, el més important es generar valor

Ser eminentment pragmàtics, evitar protocol·litzacions i processos burocràtics innecessaris. L’objectiu es millorar la situació real del client.

Impacte, millorar el rendiment dels clients

Prioritzar les necessitats del client per davant de les de la firma d’acord amb els principis ètics i de confiança mútua. Client feliç, Awesome feliç.

Simplicitat, adaptació i millora continua

Escoltar, reconèixer i acceptar els fracassos com l’únic camí al èxit. Les diferencies ens fan millors i ens ajuden a reduir la complexitat.

Superació, buscar excedir expectatives

Apuntar a la lluna i lluitar per atrapar-la. Desafiar el status quo i sempre anar més enllà del que s’ha sol·licitat, els canvis mai son tímids.